Kies je Kleur
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype
Bruiloft

Op uw trouwdag wilt u er natuurlijk tot in de puntjes verzorgd uitzien. Bij Style Studio kunt u daarvoor uitstekend terecht. In overleg wordt een programma opgesteld om deze dag wat uw uitstraling betreft, zo harmonisch mogelijk te laten verlopen. Gekeken wordt welke stijl en kleuren het bruidspaar (en eventueel de familie) het best tot zijn recht laten komen.

Het advies voor bruidsparen kan, voor zowel de bruid als de bruidegom, een verkorte stijl- en / of kleurenanalyse inhouden. Vrijblijvend kunt u het schitterende kleurenpaspoort aanschaffen. Dit dient als leidraad in uw kledingaankopen. Vooral bij de aanschaf van de trouwkleding bent u dan optimaal voorbereid. Indien gewenst kan Yvon van den Bos u ook begeleiden met de aankoop van de trouwkleding. Om het geheel af te maken kan er een kapseladvies gegeven worden.

Op de trouwdag zelf kan bij de bruid en eventueel de familie de juiste make-up voor deze dag aangebracht worden. Uiteraard gebeurt dit alles in overleg en het programma kan naar de individuele wens van het bruidspaar aangepast worden en kunnen we er samen voor zorgen dat dit dé dag van uw leven wordt.

De verschillende mogelijkheden zijn:

  • Het begeleiden van het bruidspaar in de aanschaf van de trouwkleding.
  • Stijlworkshop van 2 tot 10 personen. (1,5 tot 4 uur)
    Het bruidspaar samen is ook een optie.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij Style Studio.

Bekijk de mogelijkheden/tarieven of bestel direct.

Mogelijkheden voor een kadobon
Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

Geef uw Kleurrijke Reactie

© 2010 STYLE STUDIO