Kies je Kleur
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype
Personal Shopping

Tijd is schaars.

Daarom kunt u een hoop tijd besparen door samen te winkelen met Yvon van den Bos of haar voor u te laten winkelen. Door meteen de juiste kleding uit te zoeken die bij uw eigen stijl en kleuren past, hoeft u niet lang meer te zoeken naar een blouse of broek, die misschien net iets minder mooi is dan u werkelijk goed staat.

Winkelen samen met u.

Samen met Yvon van den Bos bezoekt u de winkels waar u zonder twijfel zult slagen, of dit nu in Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Haarlem of Breda is. Yvon van den Bos weet welke winkels voor u de juiste kleding hebben en kan u altijd op de hoogte houden van de laatste mode.

Voordat er gewinkeld kan worden, wordt er zonodig eerst een korte analyse gemaakt van uw eigen kledingstijl en kleuren. Aan de hand hiervan kan bepaald worden welke kledingstukken er nodig zijn. Dit geldt niet alleen voor vrijetijdskleding, maar uiteraard ook voor zakelijke of gelegenheidskleding en bruidsmode. Het budget is mede bepalend voor welke winkels er bezocht worden.

Winkelen voor u.

Vindt u het niet aangenaam om zelf te winkelen, dan kunt u Yvon van den Bos er op uit sturen om persoonlijk voor u te winkelen. Wel dient hiervoor eerst een korte analyse uitgevoerd te worden, zodat al uw eigenschappen en wensen bekend zijn.

Zo heeft u uiteindelijk de kleding die u werkelijk nodig heeft, en die u uitstekend staat en dat in een mum van tijd.

Prijs: 59 Euro per uur.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij Style Studio.

Bekijk de mogelijkheden/tarieven of bestel direct.

Mogelijkheden voor een kadobon
Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

Geef uw Kleurrijke Reactie

© 2010 STYLE STUDIO