Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!

Deze bedrijven zochten advies bij Style Studio
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype
Advies per werknemer

Het persoonlijke advies

De meest uitgebreide vorm is het persoonlijke advies, waarbij alle aspecten op het gebied van kleuren, stijl en imago tot in detail behandeld worden. Het persoonlijke advies bestaat uit vier verschillende modules, te weten een kleurenanalyse, stijlanalyse, imago-advies en make-up advies voor de vrouw / verzorgingstips voor de man.

De kleurenanalyse is het in kaart brengen van de natuurlijke kleuring (gebaseerd op ogen, huid en haar) om te bepalen welke kleur kleding en make-up het beste bij de persoon past. Al de kleuren worden getoond en besproken, inclusief de onderlinge combinaties. Dit wordt vastgelegd in het individuele kleurenpaspoort. De uitstraling wordt een harmonieus geheel en men zal er jonger, fitter en professioneler uitzien.

De stijlanalyse is het in kaart brengen van de natuurlijke lichaamsvormen, zoals lichaamslijn, proporties, lengte en beenderstructuur. Er wordt bekeken of de kleding de levensstijl en persoonlijkheid weerspiegelt, of deze geschikt is voor de gelegenheid (zakelijke of vrije tijd) en gangbaar, actueel en modieus is, gevolgd door advies voor de juiste kleding en accessoires.

Tevens wordt de gezichtsvorm bepaald en welke haardracht en eventueel welke bril daar het beste bij aansluit.

Men krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken!

Uiteraard is het altijd mogelijk de inhoud van de presentaties, workshops of trainingen in te vullen volgens jouw eigen wensen. Neem contact op met Style Studio voor alle mogelijkheden op zakelijk gebied.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij Style Studio.

Bekijk de mogelijkheden/tarieven of bestel direct.

Mogelijkheden voor een kadobon
Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

Geef uw Kleurrijke Reactie

© 2010 STYLE STUDIO