Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!

Spirituele Spiegel
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype
Vrijgezellenfeest

Wil je een stijlvol, kleurrijk en gezellig vrijgezellenfeest organiseren waar je niet alleen die dag plezier van heeft, maar ook daarna?

Style Studio kan voor jou op een professionele wijze een willekeurig programma samenstellen, dat jouw party stijlvol en kleurrijk zal maken.

Een suggestie hiervoor is de Kleur- en Stijlworkshop, bijvoorbeeld voor een groep tot 12 personen met een tijdsbestek van 3 tot 5 uur:

Kleur- en stijl workshop

Er zal een verkorte kleurenanalyse uitgevoerd worden om vast te stellen wat de dominant is (koel, warm, licht, donker, helder of zacht) en een aantal juiste maar ook verkeerde kleuren zullen getoond worden om het verschil aan te geven.

Na deze kleurenanalyse weet u welke kleuren voor je geschikt zijn.

Tevens wordt de invloed van kleur op jou en je omgeving besproken. Bijvoorbeeld wat straal je uit als je rood draagt, en wist je dat zwart afstandelijk maakt?

De stijlpersoonlijkheidstest is een interactief gedeelte tijdens het tweede deel van de workshop. Tevens zal er een analyse gedaan worden van je proporties en lichaamsvorm. Hierna volgen kledingtips, zodat je weet waarop te letten bij de aanschaf van je nieuwe kleding.

Gratis: Iedere deelnemer krijgt een hand-out workshop boekje waarin de positieve en negatieve kenmerken van alle kleuren beschreven worden en met de conclusie van de stijlpersoonlijkheidstest.

  • voor 7 tot en met 12 personen.
    Tijdsduur 3 tot 5 uur.
  • voor 4 tot en met 6 personen.
    Tijdsduur vanaf 3 uur.

Koffie en thee zijn inbegrepen.

De aanstaande bruid zal uiteraard op deze dag in het middelpunt van de belangstelling staan. U kunt haar het kleurenpaspoort en/of de Stijlwerkmap cadeau doen, als blijvende herinnering aan deze dag.

Afhankelijk van de tijdsduur van de workshop kunnen er meer analyses uitgevoerd worden en de informatie uitgediept worden. Maximaal kunnen er 12 personen deelnemen in een tijdsbestek van 3 tot 5 uur. Een datum kan in overleg vastgesteld worden en prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en de gewenste tijdsduur.

Deze workshop is inclusief koffie en/of thee. Het materiaal, te weten de Stijlwerkmap à 19 Euro, het basis kleurenpaspoort à 69 Euro of toegevoegde kleurenkaarten zijn niet inbegrepen. Deze zijn vrijblijvend aan te schaffen.

Andere mogelijkheden zijn:

de Kleuren workshop voor 2 tot 10 personen (1,5 tot 4 uur)

de Stijlworkshop voor 2 tot 10 personen (1,5 tot 4 uur)

Voor meer informatie over deze workshops kunt u terecht op de aparte pagina’s.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij Style Studio.

Bekijk de mogelijkheden/tarieven of bestel direct.

Mogelijkheden voor een kadobon
Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

Geef uw Kleurrijke Reactie

© 2010 STYLE STUDIO