Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!

Spirituele Spiegel
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype
Personal Shopping

Tijd is schaars.

Daarom kun je een hoop tijd besparen door samen te winkelen met Yvon van den Bos of haar voor jou te laten winkelen. Door meteen de juiste kleding uit te zoeken die bij je eigen stijl en kleuren past, hoef je niet lang meer te zoeken naar een blouse of broek, die misschien net iets minder mooi is dan je werkelijk goed staat.

Winkelen samen met u.

Samen met Yvon van den Bos bezoek je de winkels waar je zonder twijfel zult slagen, of dit nu in Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Gouda, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Haarlem of Breda is. Yvon van den Bos weet welke winkels voor jou de juiste kleding hebben en kan je altijd op de hoogte houden van de laatste mode.

Voordat er gewinkeld kan worden, wordt er zo nodig eerst een korte analyse gemaakt van je eigen kledingstijl en kleuren. Aan de hand hiervan kan bepaald worden welke kledingstukken er nodig zijn. Dit geldt niet alleen voor vrijetijdskleding, maar uiteraard ook voor zakelijke of gelegenheidskleding en bruidsmode. Het budget is mede bepalend voor welke winkels er bezocht worden.

Winkelen voor u.

Vind je het niet aangenaam om zelf te winkelen, dan kan je Yvon van den Bos er op uit sturen om persoonlijk voor je te winkelen. Wel dient hiervoor eerst een korte analyse uitgevoerd te worden, zodat al je eigenschappen en wensen bekend zijn.

Zo heb je uiteindelijk de kleding die je werkelijk nodig hebt, en die je uitstekend staat en dat in een mum van tijd.

Prijs: 70 Euro per uur.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij Style Studio.

Bekijk de mogelijkheden/tarieven of bestel direct.

Mogelijkheden voor een kadobon
Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

Geef uw Kleurrijke Reactie

© 2010 STYLE STUDIO