Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!

Spirituele Spiegel
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype
…van particulieren

Op deze pagina vindt u reacties terug van personen die Style Studio van den Bos eerder bezocht hebben.

Nogmaals Reactie

Ik heb net weer eens even zitten genieten van je website. Zeer inspirerend.
En wat leuk, dat mijn verhaal over het rode jasja er nog steeds staat. Ik ben zeer vereerd.

Vandaag had ik een zwierige rok aan met een dun gebreid truitje er op.
Beide in mijn lievelingskleur teal.

En ja hoor, ik kreeg uitgebreide complimenten van enkele van mijn collega’s.
Ik voelde me al lekker in deze kleren, maar die complimentjes maakten dat ik de hele dag zo lekker, een beetje zwevend, liep te stralen.
Wisselwerking, noem ik dat.
Dus… ook een complimentje aan jou. Want zonder jouw adviezen zou dit allemaal onbekend voor mij gebleven zijn.

liefs,
Ineke

Uitgebreide kleurenanalyse

Beste Yvon,
Wauw, wat een verschil zeg. Het was een erg leuke middag. Echt een eye-opener. Ik denk dat ik nog veel plezier aan het kleuradvies ga beleven.
Met dank en vriendelijke groet,

Karla
Uitgebreide kleurenanalyse

Moe, uitgeput en verdrietig door persoonlijke omstandigheden, stond ik voor je deur. Een onzeker gevoel overspoelde me: ‘kan dit wel, is dit wel voor mij bestemd, ik ben nog maar 22 jaar’. Jij stelde me gerust. We praatten wat en al snel gingen we aan de slag met prachtige lappen stof. De éne stof zorgde ervoor dat ik eruit zag als een meisje met griep, de andere juist dat ik straalde als een nét uitgekomen bloem. Ik voelde me steeds sterker worden en besefte me dat kleuren zeker van invloed zijn op je gevoel. Ik weet dat je als mens jezelf zo nu en dan moet aanpakken, maar ben erachter dat dat niet altijd gepaard hoeft te gaan met een hoop energieverbruik en pijn. Het kan juist door een waanzinnige zoektocht naar je eigen individualiteit te starten, met behulp van een kleurenanalyse. Wat ik hierna heb overgehouden is een bijzonder grote mate nieuwe energie, doorzettingsvermogen en veel waardering voor mijn eigen ik.

Sascha

sashasasha-2

Voor de Kleurenanalyse                Na de Kleureanalyse

Kleur en Stijladvies

Een aantal weken geleden heb je me een dag kleur- en stijladvies gegeven. Ik ben meteen kleren gaan kopen met de lichte lente-kleurenkaart in de hand.

De resultaten zijn inderdaad verbluffend !

Eerder droeg ik veel zwart, maar als ik die ‘kleur’ nu aan heb, voelt hij zwaar en ongemakkelijk.

Petrol/teal, ice blue en warm pink zijn op dit moment mijn favorieten, wat een verschil! Ook de make-up bevalt erg goed.

Ik krijg veel leuke reacties (dat geldt ook voor mijn vriendin Anita, die de dag samen met mij deed).

Zelfs onze mannen zijn geïnteresseerd in onze kleurenkaarten. Misschien boeken Anita en ik nog wel een keer een dagdeel voor hun tweetjes bij je !

Groetjes, Judith

(Een verkorte analyse voor de mannen is inmiddels geboekt!)

Een analyse in StyleStudio
Het perfecte verjaardagscadeau

Als u een man bent, zult u het waarschijnlijk wel herkennen. Uw vrouw of vriendin is binnenkort jarig en u weet — alweer? — niet waar u haar mee kunt verwennen. Welk cadeau past bij haar? Zou ze wel leuk vinden wat u voor haar op het oog heeft? Vragen die de aankoop van het perfecte verjaardagscadeau niet eenvoudig maken. Als deze vragen u bekend voorkomen, maar ook als dat niet het geval is, heb ik een aardige suggestie voor u. Eén waar u gegarandeerd succes mee boekt en waarmee u zonder twijfel de juiste snaar zult raken: een kleur- en stijianalyse bij StyleStudio Yvon van denBos.

Ook ik vroeg mij af wat ik mijn prachtige vrouw Marleen voor haar verjaardag kon geven. Tal van opties heb ik overwogen, maar bij geen van deze opties had ik het gevoel dat het perfect was. Totdat ik me herinnerde dat Marleen eens had laten vallen ” dat ze graag een keer een kleurenanalyse zou willen laten doen”. Ik heb direct via internet gezocht, Style Studio Yvon van den Bos gevonden, de telefoon gepakt en Yvon gebeld. Door de professionele en prettige manier waarop zij mij uitlegde wat de mogelijkheden waren, was ik overtuigd: Marleen zou een kleur- en stijlanalyse krijgen, vergezeld van een uitgebreid kleurenpaspoort. En omdat ik het voor haar leuker vond om niet alleen te hoeven gaan, mocht ze ook een vriendin meenemen.

Toen Marleen de cadeaubon op haar verjaardag uitpakte werd ze helemaal enthousiast. In de aanloop naar de workshops werd ze steeds enthousiaster. Samen met de vriendin die mee zou gaan werd er al een beetje vooruit gefantaseerd over hoe het zou zijn, wat voor type beide dames waren en welke kleuren het best bij hen zouden passen. Even, heel even maar, bekroop me de angst dat ik mezelf geen goede dienst bewezen had met dit cadeau. Er bestond immers de mogelijkheid dat straks in één keer de hele garderobe vervangen zou moeten worden.

Inmiddels is Marleen bij Yvon geweest en het was een groot succes. Vol verhalen en met haar kleurenpaspoort kwam ze terug. Ze hadden het heel leuk gehad: verhelderend, leerzaam, ontspannen en verfrissend. En hoewel Marleen altijd al een stijlvolle vrouw geweest is, zal ze voortaan nog beter in staat zijn die kleuren te kiezen waarmee haar schoonheid en uitstraling extra worden benadrukt. Dé bevestiging dat mijn cadeau een schot in de roos was.

Erwin Hout
Workshop voor 2 personen

Hallo Yvonne,

Even snel een kort berichtje.

Bedankt voor de leuke workshop gisteren. Sommige conclusies waren voor mij echt een openbaring.

Ik krijg er in ieder geval een interessantere kledingkast en kledingstijl voor terug. Ik vond het leuk en heb genoten en voor mij is het door de nieuwe info een succes.

Groet,

Evelyn

Metamorfosedag

Hoi Yvon,

Bedankt voor de foto’s, je merkt aan de snelle reactie van mij dat ik er naar uitkeek om ze te ontvangen.

Ik heb veel gehad aan jouw tips, adviezen en natuurlijk mijn kleurenpaspoort. Ik heb nog een leuk linnen pak gekocht en bijpassende schoenen. Ik voelde me helemaal blij en trots vanwege mijn nieuwe uiterlijk.

Ook van de mensen uit mijn omgeving heb ik al leuke reacties gehad, en Tim en Rick vonden dat ze een nieuwe mama hadden.

Groetjes,

Sylvia

sylviasylvia_na

Voor de metamorfose                                      Na de metamorfose

Workshop kleur en stijl (1 persoon)

Hoi Yvon,

Bedankt voor de foto’s. Ik vond het een geslaagde happening en een eye-opener. Heb gelijk m’n garderobe doorgespit en veel (zwarte) kleding weggedaan. Intussen een paar stukken in de juiste kleuren erbij gekocht, hoewel het inderdaad soms best wel moeilijk is om bepaalde kleuren te vinden. Maar toch bespaart het een hoop tijd c.q. ergernis, omdat ik nu wel weet waar ik naar moet kijken! Ik hoop binnenkort een nieuwsbrief te mogen ontvangen, zodat ik op de hoogte gehouden kan worden.

Met vriendelijke groet,

Rita

Workshop voor 4 personen (1 familie)

Hallo!

Hierbij een reactie van ons op de middag die we hebben gehad. Ten eerste bedankt voor de foto’s die je ons hebt gestuurd; we vonden ze erg leuk.

We kijken met elkaar terug op een geslaagde middag.

Een ieder van ons is bewuster na gaan denken over kleding en kleuren en wat dit doet met je uitstraling! Ook waren de adviezen met betrekking tot make-up erg leuk.

De hele middag kwam professioneel op ons over, een reden te meer om onze goede ervaringen door te geven aan anderen.

Bedankt en succes met je werk verder,

Clara, Ruth, IJke en Liesbeth

Make-up workshop / vrijgezellenparty

Hartelijk bedankt voor de foto’s! Volgens mij vond iedereen het een erg geslaagde dag. En de bruiloft was ook heel leuk (dankzij deze workshop ook met keurig opgemaakte bruid!).

Maret

Vrijgezellenparty

Hoi Yvon,

De kleuren spetterden eraf de 11e. Heel veel geleerd over de do’s en don’ts! We hebben een super gezellige, stijlvolle middag gehad. Hartstikke bedankt voor je inzet! ‘T was genieten met een grote G.

Mariëlle

Stijlworkshop

Hoi Yvon,

Het is een ontzettend leuke foto geworden. En bedankt voor de gezellige “tipvolle” middag!

Met vriendelijke groet,

Naomi

Kleur- en make-up workshop

Bedankt voor de erg gezellige middag, we waren allemaal erg enthousiast.

De foto’s zijn ook erg leuk geworden.

Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.

Namens alle meiden,

Jolanda

Nieuwsbrief & Persoonlijk winkelen

Ik ben al een keer terug geweest bij Mitzi in Schiedam. Ik kan daar erg goed slagen voor kleding met een redelijke prijs. Op de kleding die ik met jou heb gekocht heb, heb ik veel positieve reacties gekregen. Zelfs door vrouwen op straat die me aanhielden en me vroegen waar ik het pak (oranje/rood met linnen effect) had gekocht. Ook van de truien die we bij Kiek hebben uitgezocht heb ik veel plezier. Ik heb toen een blauwe trui met V-hals gekocht en deze kleurt heel mooi bij mijn ogen.

Groet,

Sophie

Stijlanalyse

Yvon,

Allereerst wil ik je nog hartelijk bedanken voor de indrukwekkende middag.

Ik ben inderdaad meteen ’s avonds de stad ingegaan en heb een prachtig camelkleurig shirt gekocht (rechte lijn V-hals). Inderdaad is het een openbaring voor mij.

Een kleurenanalyse zou zeker een goede aanvulling zijn. Ik weet je te bereiken zodra ik hieraan toe ben.

Vriendelijke groeten,

Heleen

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij Style Studio.

Bekijk de mogelijkheden/tarieven of bestel direct.

Mogelijkheden voor een kadobon
Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

Geef uw Kleurrijke Reactie

© 2010 STYLE STUDIO