Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!

Spirituele Spiegel
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype
Yvon bekent kleur

Sinds 1999 ben ik eigenaar van Style Studio, waar ik met veel plezier als  image consultant, kleur- kledingstijl- en imagoadviezen geef aan particulieren en bedrijven.

Mijn interesse in kleding en het uiterlijk begon al op 7 jarige leeftijd, wat zich uitte door het bezit van mijn verschillende barbiepoppen, voor wie ik graag een uitgebreide garderobe maakte. Later heb ik deze hobby onderbouwd door een opleiding te volgen op de modevakschool van Marja van Riel in Rotterdam.

Ook voor mijn  man en 2 kinderen, heb ik mijn creaties mogen ontwikkelen en zijn er in de jaren  70, 80 en 90 heel wat  broeken, jasjes, jurkjes , jassen en pakken door mij vervaardigd en ook met plezier gedragen.

Maar regelmatig schoot toch wel de opleiding tot image consultant door mijn gedachten. Ik vond zo`n kleurenanalyse ontzettend fascinerend en heel mooi, dat je door middel van de juiste kleuren te dragen er zoveel beter uit kon zien en je daardoor veel beter zou voelen. Met als gevolg dat je daarna zelfbewuster over komt. Ook het analyseren van  persoonlijkheid en lichaam geeft enorm veel inzicht over hoe men zich zowel innerlijk als uiterlijk presenteert. Jouw kleding vertelt in grote mate wie jij bent tenslotte.

Na  een weloverwogen keus te hebben gemaakt te hebben welke organisatie mij het meest aanspreekt, en kwalitatief de beste produkten heeft, ben Ik  in 1999 de opleiding tot image consultant gaan doen bij Colour me Beautiful in Zutphen. Ik kies graag voor kwaliteit, mijn motto is dan ook,  “als ik iets doe dan meteen goed”. Colour me Beautiful bestaat sinds 1983 en heeft wereldwijd image consultants opgeleid.

Sinds 2009 heb ik meegewerkt aan de make-up workshops voor vrouwen met kanker, van de stichting “Look Good…. Feel Better”. Deze workshops vinden plaats indiverese ziekenhuizen in Nederland.

In 2016 ben ik gevraagd als gastdocente voor de Masterclass “Imago en Uiterlijk” bij de School voor Presentatiecoaching te Utrecht.

Ook het innerlijk van de mens trok mijn aandacht, waardoor ik mijn interesse in kleuren verder en diepgaander heb ontwikkeld. Zie www.spirituelespiegel.nl

Mijn doel is te blijven streven om het innerlijk en uiterlijk van de mens KLEUR te geven. Ik zeg al jaren, ” ik ga door met werken tot mijn 73e, dit werk is zo fantastisch”! Eigenlijk zou iedereen van zijn hobby zijn werk moeten kunnen maken. Dan zouden we  veel gelukkiger zijn, want waar je hart ligt, daar ligt je ziel!!!

Wilt u weten hoe anderen het ervaren hebben? Kijk dan eens bij de Kleurrijke Reacties

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij Style Studio.

Bekijk de mogelijkheden/tarieven of bestel direct.

Mogelijkheden voor een kadobon
Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

© 2010 STYLE STUDIO